Чому варто вибрати Airtouch. Порівняння з іншими техніками фарбування

розміщено в: Догляд та краса | 0

Airtouch – це одна з технік складного фарбування волосся. Вона створює м’які, плавні переходи тонів на пасмах. Це візуально збільшує густоту та об’єм, робить колір цікавим, багатогранним. Під час процедури знебарвлюють не все волосся, а 30-50% від їх обсягу. Читайте у статті https://rhythmsdance.com.ua/okislyuvach-dlya-farbi-dlya-volossya-yak-rozvoditi-oksid-i-v-yakix-proporciyax/ за посиланням, що таке оксид для фарбування волосся.

Плюси та мінуси техніки

Основні переваги Airtouch:

Плавні переходи кольору виглядають природно і майже непомітно;

Мінімальне травмування структури за рахунок видування волосків та відступу від коріння при фарбуванні.

Довготривалий ефект дозволяє не фарбуватися до 9 місяців.

Корекція проводиться тільки на частині волосся, що відросла.

Підходить для всіх вікових категорій.

Маскує сивину.

Додає зачісці візуальний об’єм.

Ефектно виглядає на темному волоссі, додає образу свіжості та виразності.

Головний недолік фарбування в техніці Аіртач – вартість. Ціна процедури вища за звичайне мелірування за рахунок трудомісткості. Поетапне тонування окремих ділянок займає багато часу. Після освітлення пасмами потрібен посилений догляд, фарбуючий склад підсушує волокна. Крім того, більш виражено результат виглядає на довгому або середньому волоссі.

Чим шатуш та балаяж відрізняються від аіртач?

На відміну від шатуша та омбре в техніці Airtouch немає кольорової розтяжки. Кожне пасмо повністю забарвлюється в один колір. Щоб посилити контраст, русяве волосся можна попередньо затемнити. Наприклад дивіться фото до і після нижче.

Змивка складу проводиться без шампуню. Спочатку видаляють із пасм, оброблених першими. Для надання відтінку локони тонують в один або кілька кольорів.

Чому варто вибрати Airtouch. Порівняння з іншими техніками фарбування

Мелірування або аіртач – що краще

Ці техніки мають загальну основу – знебарвлення освітлюючим складом із застосуванням фольги. Але є відмінні риси:

Airtouch. Окреме пасмо продувають феном, щоб відокремити коротке і слабке волосся. локони, що залишилися, викладають на фольгу і обробляють складом.

Класичне мелірування. Виділяють широке пасмо. Кінцем гребінця поділяють її на тонкі пасма. Отримані ділянки кладуть на фольгу та промазують складом.

В результаті, аіртач торкається майже всього обсягу, а мелірування — лише частина. У першій техніці виходить повне фарбування з тонким рельєфом, у другому – часткове з незайманими пасмами.

Чи можна поєднувати техніку AirTouch з іншими?

Щоб відтягнути час корекції, аіртач поєднують з технікою омбре. Прикореневу зону затемнюють 4, 5 або 6 тон. Перехід від темного до світлого розмивають, щоб приховати контраст та смуги. Застосування 2 видів фарбування дає ефект волосся, що вигоріло.

М’яке фарбування Airtouch – трудомістка та тривала процедура. Потрібен час не тільки для попрядного нанесення складу, що фарбує, але і на продування феном. Крім того, на витримку фарби йде 15-50 хвилин плюс тонування і висушування. У результаті перетворення волосся може знадобитися від 3 до 9 годин залежно від довжини і густоти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *