Секрети макіяжу очей

розміщено в: Догляд та краса | 0

Кожна жінка хоче зробити гарний макіяж не лише у «Салоні краси», а й удома. Ми сподіваємося, що наступні рекомендації допоможуть вам подолати такі проблеми. Ну, а якщо наші рекомендації вам не допоможуть, то поради блогу https://vertebrolog.com.ua/ точно прийдуть до вас на допомогу.

Щоб очі здавалися більшими

Один із основних «трюків», які використовуються при макіяжі очей, полягає в тому, щоб спробувати зробити очі більше. Для цього використовуються 2 різних кольори та 2 різних “натуральних” скіна: поєднання світлого та темного кольорів. Яскраві кольори використовуються для промальовування внутрішнього куточка очей, а темні для промальовування зовнішнього куточка очей. При правильному використанні цього методу досягти очікуваного результату буде легше.

Секрети макіяжу очей

Недоречно малювати лінії очей підведенням. Наносити шкіру необхідно найяскравішого кольору, починаючи з-під брови. Рух донизу чергується від світлого до темного. Найтемніші кольори відсунуті до зовнішніх куточків очей.

Звертайте увагу на яскраві кольори обличчя, перлинні або на світлі. Тому що ці скіни є важливими для збільшення очей. Олівець або підводка проводиться трохи вище за контур очей. При малюванні контур повинен поширюватись від внутрішнього кута до зовнішнього кута.

Використовуйте туш правильно!

Щоб макіяж виглядав ідеально, насамперед необхідно вміти правильно користуватися мрією. Не допускайте таких помилок у процесі фарбування вій за допомогою сонника.

Чим густіше туш, тим паче «стиснутими» здаються вії під тиском. Згодом він розчиняється, «сповзає» чи «линяє». В результаті під очима утворюються темні кола. Пам’ятайте, достатньо нанести на вії всього 2 шари туші.

Коли ви часто відкриваєте та закриваєте трубку для сну, повітря всередині трубки втрачає вологу барвистої маси, що знаходиться в ній, та сушить сон. Коли такий сон наноситься на вії, він розпадається на грудочки і виглядає некрасиво. Якщо ви хочете, щоб фарба добре вбиралася в пензель, не відкривайте та не закривайте її часто.

Тривале вживання одного сну може спричинити свербіж, печіння або почервоніння вій, шкіри очей та повік. Якщо ви знаєте, не рекомендується використовувати один сон більше трьох місяців.

Якщо ви хочете надати очам більше глибини, почніть фарбування з нижньої частини вій.

Використання кисті мрії різкими рухами зашкодить бездоганність макіяжу. Завжди намагайтеся виділити добрий час для сну.

Секрети макіяжу очей

Як чистити пензлі для макіяжу?

Коли ми користуємося пензлями для макіяжу, спонжами та кистями, ми навіть не замислюємося про те, скільки в них може накопичуватися мікробів та бактерій. Щоб запобігти цьому, очищайте пензлі для макіяжу раз на 1 або 2 тижні, якщо ви слідуєте наведеним нижче правилам. чистий, якщо ви робите.

  1. Кисті слід мити під проточною водою з ємністю під ними.
  2. Наповніть миску гарячою водою і додайте 1 столову ложку шампуню. Ще краще, якщо це шампунь дитячий.
  3. З кожного пензлика, губки і щітки необхідно струсити масу, що накопичилася.
  4. 10 секунд на сонці достатньо, щоб кисть скла, а більше шкідливо.
  5. Також використовуйте проточну воду, щоб змити піну.
  6. Розгладьте щетинки пальцями, щоб повернути їх у вихідний стан.
  7. Використовуйте паперові рушники, щоб висушити щетину щітки. Не сушіть їх у вертикальному напрямку, інакше вода може пошкодити його клейкий шар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *